Welkom! Ontvang hier jouw unieke neurotransmitter reading!

Neurotransmitters zijn boodschapperstofjes van het centraal zenuwstelsel. Via deze stofjes communiceert het brein met je lichaam. Je brein beïnvloed hiermee de vier meest belangrijke gebieden van je gezondheid: geheugen, aandacht, temprament/ persoonlijkheid en lichamelijke gezondheid.

Een disbalans in de vier primaire neurotransmitters of problemen met het transportkanaal (zenuwbanen) kunnen milde tot zeer ernstige gezondheidsklachten geven.

Deze test laat zien welke relatieve en absolute tekorten er bestaan, welke klachten dit kan geven en hoe de balans te herstellen met leefstijl, voeding en suppletie.

Deze test geeft je:

  • Inzicht en begrip over jouw unieke sterke punten en hoe je deze kunt bekrachtigen
  • Inzicht in minder sterke aspecten van je lichaam, deze leren kennen en begrijpen en leren hoe je deze verbetert.

Je kunt hiermee: 

  • Je gezondheid monitoren en leren hoe je optijd de balans kan herstellen bij milde verstoringen.
  • Ernstige verstoringen en ziektebeelden hiermee voorkomen. 

Hoe het werkt: 
Na de betaling krijg je van mij een vragenlijst. Deze kost ongeveer twintig minuten van je tijd. De uitslag interpreteer ik en de score krijg je terug in een document waar de uitleg en richtlijnen in staan. 
 

Jouw investering: 55 euro excl. btw

Wacht! Lees dit nog even. 

 

Voordat je de neurotransmitterbepaling krijgt toegestuurd heb ik nog een fijne aanvulling voor je! Een receptenbundeltje met 24 orthomoleculaire maaltijden variërend in ontbijt, lunch, diner en zoetigheden. 

 

Alles zonder graan, zuivel en zonder suiker. Zo kun jij meteen beginnen met de voeding die voor jou echt voedend is zonder dat je er over hoeft na te denken of googlen. 

 

De opmaak van het document is eenvoudig, zodat je het makkelijk uit kunt printen. 

Neurotransmitter test met telefonisch consult voor €39,95 graag!

Ik wil graag de neurotransmitter reading ontvangen samen met de receptenbundel. Na de betaling ontvang je binnen een werkdag de bepaling. Het is handwerk, bedankt voor je geduld.

De neurotransmitter test zonder consult voor €22 graag!

Ik wil graag de neurotransmitter reading ontvangen. Na de betaling ontvang je binnen een werkdag de bepaling. Het is handwerk, bedankt voor je geduld.

*Dit is geen vervanging van professioneel advies van een arts of specialist. Bij ernstige klachten raad ik aan een specialist te consulteren.