Gratis E-book

Granen spelen en dubbele rol in de geschiedenis. Ze hebben er enerzijds voor gezorgd dat de populatie heeft kunnen uitgroeien tot het aantal van vandaag de dag. Aan de andere kant staan ze aan de wieg van een heel scala aan moderne gebreksziekten waaronder ontstekingsziekten, bijnieruitputting en depressie.

 

Wil jij de relatie weten tussen graan en mentale klachten? Dat is dit E-book perfect voor jou. 

In dit e-book krijg je antwoord op de volgende vragen

Wat is graan en wat zijn lectines? Wat doen granen met de darmwand?
Wat is de relatie tussen granen en laaggradige ontstekingen?
Wat is de relatie tussen ontstekingen en mentaal welzijn?
Wat zijn lekkere en makkelijke alternatieven voor brood?

Geluk is een kwestie van de juiste stofjes op de juiste plaats

Wist jij dat gelukshormonen voor 80 tot 90 procent in de darmen worden gemaakt? Wist je dan ook dat dit alleen gebeurt bij een evenwichtige darmflora?


Wanneer je niet de juiste bacteriĆ«n in je darmen hebt kun je geen gelukshormonen maken. Deze stoffen spelen een belangrijke rol in het ontstaan van depressies. 

 

Daarnaast zorgt een onevenwichtige darmflora voor een immuunactivatie waardoor er (te) weinig energie overblijft voor luxe zaken zoals geluk. Een van de symptomen is vermoeidheid. Meer weten? Lees het in mijn E-book: ‘Maar wat moet ik dan eten?’

Ineke Eebes - Orthomoleculair therapeut

Gezonder is gelukkiger

"Door het aangepaste voedingspatroon en de andere mindset die ik nu heb qua voeding voel ik me 100% beter ik heb sinds die tijd geen last meer gehad van mijn buik na voeding."
Linda
"Inmiddels ben ik een paar jaar verder. Ik heb mijn energie weer terug. Mijn huid en haar zijn weer dikker, mijn psoriasis is onder controle. Ik heb ontzettend veel geleerd van Ineke over mijn lijf en levensstijl."
Mirjam

Oke, doe mij dat boek!