No Guts, No Glory

Cosmic Cooking

Cosmic cooking is een service die ik verleen aan mensen die bewuster willen leven en eten en daarin opgestart willen worden.

In een middag en avond leer ik je de basis van de Orthomoleculaire keuken maken en proeven. Dit betekent koken zonder graan (gluten), zonder zuivel (lactose) en zonder geraffineerde suikers. Ook nachtschade en peulvruchten gebruik ik zeer beperkt (alles is op maat).

Het betekent ook dat je bewust met de energie omgaat waarmee je kookt en de overtuigingen die je hebt over voeding en eten.

HOE je eet is MINSTENS zo belangrijk als wat je eet en hoeveel je eet.

Het werkt zo: Jij brengt een groepje bij elkaar van 5 tot 8 mensen (afhankelijk van de keuken) en stelt je keuken beschikbaar. Ik kom langs met de boodschappen, recepten en de know how. We gaan samen aan de slag met de gerechten en tegen de avond laat ik jullie genieten van een gezonde voedzame maaltijd. Hiervoor mag je me uitnodigen, maar je mag het ook nuttigen in besloten kring.

De kosten hiervoor zijn 75 tot 85 euro per persoon (afhankelijk van de wens (ontbijt/diner/lunch) exclusief reiskosten.

Wil je meer informatie of overleg? Bel dan met 0616226177 of vul het contactformulier in met je vraag. Ik neem altijd binnen 2 dagen contact met je op.