Tarieven
  • Kennismakingsgesprek Gratis

    Wil jij weten wat orthomoleculaire therapie voor jou kan betekenen? Plan dan hier een kosteloos kennismakingsgesprek van een half uur in.

  • Intake 120,00

    De intake duurt anderhalf uur met mogelijkheid tot uitloop naar 2 uur. Je krijgt van tevoren een uitgebreid formulier om alvast zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Ook neem ik een neurotransmitterbepaling af. Aan de hand hiervan zullen de contouren van de verdere behandeling zich aftekenen en wordt duidelijk wat het verdere traject zal inhouden. Na de intake heb je al veel suggesties over welke voeding gezond is voor jou en welke je beter een tijd laat staan.

  • Consult 95,00

    Vervolgconsulten duren anderhalf uur. Hier zullen de puzzelstukjes van jouw gezondheidsklachten verder worden uitgewerkt. Je krijgt een uitgebreid suppletie advies en hier wordt eventueel besproken wat de uitslag is van jouw ontlasting en/of bloedtest en wat de effecten van de eerste aanpassingen zijn geweest.

Expertise

HolyMayo is een praktijk voor orthomoleculaire therapie bij (dreigende) burn-out en depressie. Met voeding, leefstijl en supplementen wordt een optimale gezondheid bereikt.

Afzeggingen

Afzeggingen tot 24 uur van tevoren zijn kosteloos. Bij een afzegging binnen 24 uur ben ik genoodzaakt de kosten van het consult in rekening te brengen. 

Verzekering

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn volgens de nieuwste inzichten werkt HolyMayo op dit moment niet samen met zorgverzekeraars. Vergoeding via de verzekering is dus niet mogelijk. Wij zien gezondheid als ieders eigen verantwoordelijkheid met bijbehorende investering.

Ervaringen van anderen

Linda
Linda
Lees verder
'Door het aangepaste voedingspatroon en de andere mindset die ik nu heb qua voeding voel ik me 100% beter. Ik heb sinds die tijd geen last meer gehad van mijn buik na voeding. Mijn eczeem is zoveel beter geworden. Mijn huid is nog wel droog, maar het oogt anders en voelt niet meer pijnlijk aan. Zo’n opluchting en zeker meer vertrouwen in mijn lichaam. Het is zo fijn dat je nu de kennis hebt, ik had het natuurlijk veel eerder willen weten. We hebben zoveel invloed op wat we in ons lichaam stoppen, en met de hulp van Ineke heb ik dit door kunnen pakken. Het contact en de uitleg vond ik lekker duidelijk en strak, waar ik van houd, dus paste prima bij mij.'
Gea
Gea
Lees verder
Ik ben na de duidelijke uitleg en oefenen met Ineke aan de slag gegaan met emotional Freedom Techniques. Ik merk dat het iets doet, ik ben meer in balans en heb minder last van negatieve gevoelens. Ik heb het zelfs een kennis van mij geleerd en die heeft er ook erg veel aan in deze stessvolle periode waar we in leven.
Marieke
Marieke
Lees verder
Ineke heeft bij mij de neurotransmitterbepaling afgenomen. Ik denk dat ik momenteel in de moeilijkste periode van mij leven zit, en wat heb ik een inzichten gekregen. Ik herken mijzelf zo in deze bepaling. Het heeft mij doen besluiten dat het klaar is om bij de pakken neer te zitten en met mezelf aan de slag te gaan aan de hand van de uitslag van de bepaling.
Mirjam
Mirjam@username
Lees verder
Toen ik begin 40 was keeg ik allerlei lichamelijke klachten, niet passend bij mijn leeftijd. Ik had een huilbaby gehad, daarna een beschadiging opgelopen aan mijn rug waardoor ik lange tijd niets kon en veel pijnstilling gebruikte. Er was langdurig sprake van stress, pijn, en gebrek aan rust. Slapen ging steeds slechter en ik raakte meer en meer vermoeid. Ik kreeg geheugenproblemen en ontwikkelde zelfs psoriasis. Emotioneel zat ik totaal aan de grond! Inmiddels ben ik een paar jaar verder. Ik heb mijn energie weer terug. Mijn huid en haar zijn weer dikker, mijn psoriasis is onder controle. Ik heb ontzettend veel geleerd van Ineke over mijn lijf en levensstijl. Bij tijden was dat een emotioneel proces, maar ik ben er zoveel beter uitgekomen dan ik er in ben gegaan! Ik had niks te verliezen en alles te winnen en dat is ook gebeurd: ik heb gewonnen. Ik gun dit iedereen!
Previous
Next